На православну Нову годину, 14. јануара 2024. године, у просторијама парохијског дома у Гацку, а у организацији ЦО Гацко, уприличен је пријем поводом божићних и новогодишњих празника.
 
Пријему су присуствовали представници Општине Гацко на челу са начелником Општине господином др Огњеном Милинковићем, представници јавних предузећа, РиТЕ Гацко, представници „Просвјете“, полиције, вртића, културних и спортских установа и организација, сви важнији политички, привредни и приватни субјекти града, као и многи други.
 
Вече је отворио црквени хор „Св. Јелена Анжујска“ са пјесмом „Вјера наша, вјера стара“, а у наставку је све присутне поздравио старјешина храма Св.Тројице у Гацку протојереј Саша Којовић. Он је нагласио важност јединства и братске љубави којој требамо сви да тежимо и да се трудимо да управо у том јединству и љубави живимо и стварамо на добробит нашег града и читавог рода српског.
 
Пјесник Сретен Видаковић је у пар наврата одушевио све присутне својом поезијом, а сам ток вечери од почетка до краја протекао је у пријатној и празничној атмосфери.
 
ЦО Гацко
« од 24 »