„Ако не знаш куда идеш сваки пут те тамо води“

Семинар за младе лидере у Музеју Житомислић уз изврсне предаваче дипл. инг. Срђан Миловић и дипл. псих. Надежда Мојсиловић. Врсни лидери у својим пољима данас су преносили знања и искуства из поља у којима су изврсни, за све су отворили нова подручја за раст и акцију.  Теме интерактивних предавања су биле из предузетништва и развоја, које то вјештине лидери носе у себи и како мјењају себе и средину око себе. У интерактивном разговору имали смо прилику учити и бити инспирисани од лидера који владају теоријом и праксом.

„Веома је важно да младе мотивишемо да откривају потенцијале које имају у себи али и око себе. На тај начин они могу мијењати своју околину. Било ми је задовољство што сам могла данас пренијети своја искуства у раду са младима те сматрам да је потребно наставити на овакав или сличан начин окупљати младе при Фондацији Музеја Житомислић.“ изјавила је Надежда Мојсиловић један од предавача на семинару.

Дејан Дилберовић, директор Фондације истиче да ,,ово је била прилика да чујемо изврсне предаваче који живе оно што говоре, а њихов пословни успјех је конкретан тест њихове приче“.