У циљу планирања овогодишњег Фестивала „Music & More Summer Fest“, у просторијама Градске управе Града Требиња, одржан је састанак организатора и партнера овог врхунског културног догађаја, на којем су утврђени тачни датуми, локације и друге појединости за свако појединачно вече Фестивала.

Састанку, са оснивачким директором и пијанисткињом Татјаном Ранковић, Градоначелником Града Требиња, Мирком Ћурићем, Начелницом градског Одјељења за културу, породицу, спорт и образовање, Слађаном Скочајић, уз представнике туристичких, културних и образовних институција у Требињу, присуствовао је и Представник Епископије захумско-херцеговачке и приморске за културу и медије, ђакон Бранислав Рајковић.
 
Овај врхунски музички догађај, који се у Требињу, уз прекиде због трајуће пандемије, одржава од 2018. године, а пружа прилику студентима и музичарима широм свијета да уче и сарађују са неким од најбољих имена класичне музике, ове године одржаће се од 1. до 14. августа, највећим дијелом Требињу, уз једно вече у Мостару. Међу бројним мјестима за одржавање концерата класичне музике, попут требињске пијаце, Дучићевог парка, Града сунца, Виле Ластва.., 3. августа одржаће се гала концерт у амфитеатру Херцеговачке Грачанице на Црквини.
 
Детаљан програм Фестивала „Music & More Summer Fest“ биће благовремено објављен, па тако и на сајту Епископије захумско-херцеговачке и приморске, која је један од партнера у организацији.